форум для родителей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для родителей » Разговоры обо всем » 3д принтер

3д принтер

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу купити 3д принтер, але потрібно його правильно підібрати. Я не дуже добре в них розуміюся, тому до кінця не знаю, що мені найкраще вибрати. Хто може допомогти з вибором гарного 3д принтера?

0

2

Dunduk написал(а):

Хочу купити 3д принтер, але потрібно його правильно підібрати. Я не дуже добре в них розуміюся, тому до кінця не знаю, що мені найкраще вибрати. Хто може допомогти з вибором гарного 3д принтера?

Нещодавно також довелося скористатися 3д принтером, дуже прикольна річ, якщо вміти з нею працювати. Можливо б і собі взяв, але мене єдине, що зупиняє від покупки, то це ціна. Коштують вони пристойно.

0

3

deyosek написал(а):

Нещодавно також довелося скористатися 3д принтером, дуже прикольна річ, якщо вміти з нею працювати. Можливо б і собі взяв, але мене єдине, що зупиняє від покупки, то це ціна. Коштують вони пристойно.

Те, що вони дорогі, це так, але в мене ніби гроші на його покупку є. Єдине, що мені потрібно вибрати хороший 3д принтер, а з цим у мене виникають проблеми. Може ти допоможеш вибрати хороший 3д принтер?

0

4

Dunduk написал(а):

Те, що вони дорогі, це так, але в мене ніби гроші на його покупку є. Єдине, що мені потрібно вибрати хороший 3д принтер, а з цим у мене виникають проблеми. Може ти допоможеш вибрати хороший 3д принтер?

Як мені здається, 3д принтер вибрати не особливо те й складно, це тільки на перший погляд здається, що там все не зрозуміло і тд, але якщо заглибитися, то все стає просто.
Я тобі рекомендую подивитися різні моделі 3д принтерів https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/trid_printeri.html приціниться, почитати відгуки, порівняти характеристики, і лише потім вибирати щось конкретне.
По суті, 3д принтер за своїми параметрами мало чим відрізняється від звичайного принтера, я маю на увазі, що там потрібно вибирати технологію друку, якість, матеріал і тд. Подібності дуже великі.

https://files.foxtrot.com.ua/PhotoNew/img_0_22113_28_1_Small.webp

0

Вы здесь » форум для родителей » Разговоры обо всем » 3д принтер